Ramai bakal ibu mengalami masalah bacaan HB low, GDM, dan kurang tenaga semasa hamil hanya kerana mereka tidak tahu apa yang patut diamalkan semasa mengandung. Masalah ini sangat merisaukan jika dibiarkan apalagi jika berlaku perkara yang tidak diingini ketika bersalin.

Tahukah Anda?

Lebih 800,000 kotak terjual di pasaran sejak 2014 dan mendapat permintaan luar biasa dari bakal ibu yang ada masalah HB low, kurang tenaga, kulit kusam dan alahan ketika hamil.

+ Kulit makin kusam? Nak makan ‘supplement’ tak boleh sebarangan ‘time’ mengandung ni.

+ Diabetes masa mengandung (GDM)

Dah cuba macam-macam cara. Dah jaga makan. Tapi masih sama tak berubah pun. Sampai naik stress kerap sangat kena ulang alik gi klinik. Putus asa je rasa.

Jangan la macam tu..Jom Nani bantu. Mudah jerr..

Ini masalah yang dialami hampir semua ibu mengandung. Lain anak lain masalahnya kan?

Betul, banyak sangat masalah mengandung kali ni. Boleh bantu saya?

Penangan sekotak Susu Rizqi. Kesan seawal 3 hari. 99% ibu ‘preggy’ dapat kesan terbaik.

Susu Rizqi bantu naikkan Bacaan HB sepantas 3 hari!

“Amal Susu Rizqi, masalah HB Low sekarang tiada lagi”

MEMPERKENALKAN SUSU RIZQI

SUSU RIZQI DIFORMULASI KHAS UNTUK IBU HAMIL

DAPATKAN SEKARANG !!

6 Makanan Barokah dalam Susu Rizqi

Habbatu Sauda

Susu Kambing

Minyak Zaitun

Kurma

Kismis

Madu Lebah

Habbatu Sauda

Susu Kambing

Minyak Zaitun

Kurma

Kismis

Madu Lebah

Testimoni Instafamous (Pengguna)

CARA PENGGUNAAN

Minum 2 sachet setiap hari pada bila-bila masa.

Hanya bancuh bersama 300 ml air suam/sejuk dan minum.

Saya yakin dan percaya In Shaa Allah dengan 2 sachet Susu Rizqi sehari, ‘mommy’ akan lihat bacaan HB sangat cantik, ‘mommy’ akan rasa bertenaga, paling ‘best’ tak dengar nurse bebel-bebel dah.

Dipercayai oleh Frontliners

Susu Rizqi diperakui Halal oleh JAKIM dan Lulus KKM di bawah Akta Makanan

Ini Bukti Susu Rizqi Halal dan bebas dari bahan berbahaya

Susu Rizqi sangat berbeza dengan produk-produk ibu hamil yang ada di pasaran. Bukan ibu je, ‘baby’ pun dapat manfaat sama.

Testimoni 'Baby' Susu Rizqi

Pengalaman Nani sendiri minum Susu Rizqi waktu hamil. Baru keluar hospital pun masih berseri, cergas dan ceria. Kulti ‘baby’ bersih, cerah. Paling best ‘baby’ takde Jaundice.

Macam mana nak beli? Berapa harga? Jangan risau, kami bagi ‘special deal‘ untuk solusi masalah kehamilan ibu-ibu

Harga sebenar Susu Rizqi RM79.00 + Postage RM 8.00

Tapi untuk bantu ibu selesaikan masalah waktu hamil ni ‘postage’ kami bayarkan. Ibu tak perlu risau.

Ibu bijak kena ‘grab’ pakej. Lebih JIMAT dan BERBALOI.

Harga 'penawar' untuk masalah kehamilan ibu ialah:

Your Products

Product
Quantity
Price
Susu Rizqi1
Perisa: Vanila,
RM79
Susu Rizqi1
Perisa: Coklat,
RM79
Susu Rizqi1
Perisa: Strawberi,
RM79
Susu Rizqi1
Perisa: Kurma,
RM79

Billing details

Additional information

Your order

Product Subtotal
Susu Rizqi - Vanila  × 1 RM79
Subtotal RM79
Total RM79
  • Pay with Billplz.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

FREQUENT ASK QUESTION (SOALAN LAZIM)

Minum 2 sachet setiap hari pada bila-bila masa. Hanya bancuh bersama 300ml air suam/biasa/sejuk dan minum. Saya yakin In Shaa Allah dengan 2 sachet Susu Rizqi je sehari, ‘mommy’ akan lihat bacaan HB sangat cantik, ‘mommy’ akan rasa bertenaga, paling best tak dengar ‘nurse’ bebel dah.

BOLEH MINUM DARI AWAL KEHAMILAN HINGGA BERSALIN, BERPANTANG DAN MENYUSU.

Sekotak mengandungi 20 sachet untuk kegunaan 10 hari. Bila masalah dah selesai, ‘mommy’ boleh nak minum 1 sachet sehari sahaja.

Semua perisa sedap, terpulang pada tekak ‘mommy’ masa hamil. Paling laris dalam rekod kami perisa Vanila.

Boleh, kerana Susu Rizqi hanya mengandungi makanan Barokah. Kanak-kanak 2 tahun ke atas, lelaki, ibu menyusu, warga emas pun boleh minum untuk kulit cantik, tenaga ekstra dan melawaskan sistem pembuangan.

Ya boleh. Disyorkan jarak 1 jam antara ubat dengan Susu Rizqi. kalau tak boleh telan vitamin, boleh minum susu sahaja.