Ramai bakal ibu mengalami masalah bacaan HB low, GDM, dan kurang tenaga semasa hamil hanya kerana mereka tidak tahu apa yang patut diamalkan semasa mengandung. Masalah ini sangat merisaukan jika dibiarkan apalagi jika berlaku perkara yang tidak diingini ketika bersalin.

Tahukah Anda?

Lebih 800,000 kotak terjual di pasaran sejak 2014 dan mendapat permintaan luar biasa dari bakal ibu yang ada masalah HB low, kurang tenaga, kulit kusam dan alahan ketika hamil.

+ Kulit makin kusam?┬áNak makan ‘supplement’ tak boleh sebarangan ‘time’ mengandung ni.

+ Diabetes masa mengandung (GDM)

Dah cuba macam-macam cara. Dah jaga makan. Tapi masih sama tak berubah pun. Sampai naik stress kerap sangat kena ulang alik gi klinik. Putus asa je rasa.

Jangan la macam tu..Jom Nani bantu. Mudah jerr..

Ini masalah yang dialami hampir semua ibu mengandung. Lain anak lain masalahnya kan?

Betul, banyak sangat masalah mengandung kali ni. Boleh bantu saya?

Penangan sekotak Susu Rizqi. Kesan seawal 3 hari. 99% ibu ‘preggy’ dapat kesan terbaik.

Susu Rizqi bantu naikkan Bacaan HB sepantas 3 hari!

“Amal Susu Rizqi, masalah HB Low sekarang tiada lagi”

MEMPERKENALKAN SUSU RIZQI

SUSU RIZQI DIFORMULASI KHAS UNTUK IBU HAMIL

DAPATKAN SEKARANG !!

6 Makanan Barokah dalam Susu Rizqi

Habbatu Sauda

Susu Kambing

Minyak Zaitun

Kurma

Kismis

Madu Lebah

Kandungan berapa bulan boleh minum?

BOLEH MINUM DARI AWAL KEHAMILAN

Testimoni Instafamous (Pengguna)

CARA PENGGUNAAN

Minum 2 sachet setiap hari pada bila-bila masa.

Hanya bancuh bersama 300 ml air suam/sejuk dan minum.

Saya yakin dan percaya In Shaa Allah dengan 2 sachet Susu Rizqi sehari, ‘mommy’ akan lihat bacaan HB sangat cantik, ‘mommy’ akan rasa bertenaga, paling ‘best’ tak dengar nurse bebel-bebel dah.

Dipercayai oleh Frontliners

Susu Rizqi diperakui Halal oleh JAKIM dan Lulus KKM di bawah Akta Makanan

Ini Bukti Susu Rizqi Halal dan bebas dari bahan berbahaya

Susu Rizqi sangat berbeza dengan produk-produk ibu hamil yang ada di pasaran. Bukan ibu je, ‘baby’ pun dapat manfaat sama.

Testimoni 'Baby' Susu Rizqi

Pengalaman Nani sendiri minum Susu Rizqi waktu hamil. Baru keluar hospital pun masih berseri, cergas dan ceria. Kulti ‘baby’ bersih, cerah. Paling best ‘baby’ takde Jaundice.

Macam mana nak beli? Berapa harga? Jangan risau, kami bagi ‘special deal‘ untuk solusi masalah kehamilan ibu-ibu

Harga sebenar Susu Rizqi RM79.00 + Postage RM 8.00

Tapi untuk bantu ibu selesaikan masalah waktu hamil ni ‘postage’ kami bayarkan. Ibu tak perlu risau.

Ibu bijak kena ‘grab’ pakej. Lebih JIMAT dan BERBALOI.

Harga 'penawar' untuk masalah kehamilan ibu ialah:

Item added to cart.
0 items - RM0